De verfsoorten van Pure & Original

Pure & Original heeft verschillende verven voor muren, houtwerk (kozijnen én meubels), gevels en voor vloeren. De soorten zijn onder andere: Fresco (kalkverf), Classico (krijtverf), Marrakech Walls (betonlook), Licetto (afwasbaar) en Carazzo (matte lak); stuk voor stuk bijzondere verven met een eigen unieke uitstraling. Voorkeur voor een bepaalde kleur? In onze mengmachine mengen wij alle kleuren, ook de kleur die het beste past bij jouw smaak en woning. Al onze Pure & Original verven zijn uit voorraad leverbaar óf worden direct voor je op kleur gemengd.

 Fresco kalkverf product informatie                         Classico krijtverf product informatie

Pure & Original verf – Korte omschrijvingen;

Kalkverf

De Fresco kalkverf is 100% ecologisch gemaakt van natuurlijke pigmenten en gebluste kalk. Overal toepasbaar, zoals in de keuken en in de badkamer. Het product is zeer ademend is en de muur niet afsluit. Zo voorkomt het vochtproblemen.

Krijtverf

De Classico krijtverf is zacht en poederachtig. Intens en krachtige kleuren, of juist romige en poederachtige pastel kleuren. De verf is supermat, heeft geen glans en is fluweelzacht.

Betonlook

De Marrakech Walls geeft je muren een stoere betonlook, of juist een luxueuze sfeer. Creëer extra diepte en reliëf met twee lagen verf.

Verftoebehoren

Naast alle verven van Pure & Original hebben we ook de verftoebehoren die bij dit merk passen. Denk aan de primer voor je muren of houtwerk, speciale sealer en passende kwasten. Kom in de winkel voor meer inspiratie en laat je verwonderen door de fijne en natuurlijke verven van Pure & Original.