LOCKDOWN…  MAAR OOK NU KAN JE DE VERF GEWOON BESTELLEN! 

Pure & Original verfsoorten voor alle ondergronden. 

Pure & Original heeft verschillende verfsoorten voor muren, houtwerk (kozijnen én meubels), gevels en voor vloeren. De soorten zijn onder andere: Fresco (kalkverf), Classico (krijtverf), Marrakech Walls (betonlook), Licetto (afwasbaar) en Carazzo (matte lak); stuk voor stuk bijzondere verven met een eigen unieke uitstraling. Voorkeur voor een bepaalde kleur? In onze mengmachine mengen wij alle kleuren, ook de kleur die het beste past bij jouw smaak en woning. Al onze Pure & Original verven zijn uit voorraad leverbaar óf worden direct voor je op kleur gemengd.

Welke Pure Original verf is geschikt voor welke ruimte? 

Wij begrijpen dat er veel ruimtes zijn die aardig wat te verduren krijgen. Neem bijvoorbeeld de gang en de kinderkamer. Ook wil je graag dat ruimtes zoals de keuken en badkamer gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarom bieden wij de Licetto: een zeer matte, egale verf zonder kleurnuances, die waterafstotend en krasvast is. De wand is dus gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje, en er zullen geen glans vlekken achterblijven. 

Naast de Licetto bestaat ons assortiment uit Fresco kalkverfClassico krijtverfMarrakech Walls met beton- of Tadelakt lookTraditional Paint lakCarazzo universele lakverf en Kalei gevelverf. Ook bieden wij diverse aanvullende producten zoals kwasten, producten voor de voorbereiding zoals primers en ontvetter, en voor de afwerking zoals een sealers om de wanden goed te kunnen schoonmaken.

Pure & Original verf – Korte omschrijvingen;

Kalkverf

De Fresco kalkverf is 100% ecologisch gemaakt van natuurlijke pigmenten en gebluste kalk. Overal toepasbaar, zoals in de keuken en in de badkamer. Het product is zeer ademend is en de muur niet afsluit. Zo voorkomt het vochtproblemen.

Krijtverf

De Classico krijtverf is zacht en poeder-achtig. Intens en krachtige kleuren, of juist romige en poeder-achtige pastel kleuren. De verf is super mat, heeft geen glans en is fluweelzacht.

Betonlook

De Marrakech Walls geeft je muren een stoere betonlook, of juist een luxueuze sfeer. Creëer extra diepte en reliëf met twee lagen verf.

Naast alle verven van Pure & Original hebben we ook de verftoebehoren die bij dit merk passen. Denk aan de primer voor je muren of houtwerk, speciale sealer en passende kwasten. Kom in de winkel voor meer inspiratie en laat je verwonderen door de fijne en natuurlijke verven van Pure & Original.