Schildersbedrijf van Losenoord Putten

Wij mogen ons al ruim 75 jaar een erkend schildersbedrijf noemen. Vakmanschap en productkennis staan bij ons hoog in het vaandel. Door de jaren heen hebben wij een breed assortiment ontwikkelt en hebben wij naast verf en behang ook voor vloeren, raamdecoratie en gordijnen in ons assortiment.

Of je nu de gehele woning wilt laten opknappen, een pot verf , gordijnen of een vloer nodig hebt. Wij staan graag met ons advies en ervaring voor je klaar. Zo maken wij samen, van jouw woning een warm en mooi (t)huis.

Met al vele enthousiaste en terugkomende klanten door de jaren heen. Weten wij precies wat nodig is om jullie van een goed advies en producten te voorzien. Loop eens binnen in onze winkel en zie de mooie producten waar we jullie blij kunnen maken.

Liever zelf aan de slag, maar geen tijd om bij ons naar binnen te lopen? Bestel snel en gemakkelijk jouw verf in de webshop en ga morgen al aan de slag!

Webshop Schildersbedrijf Putten

Interieuradvies

Hoe gaat dat nu te werk? We beginnen met een simpel gesprek met wat jullie gedaan willen hebben en wat jullie van ons verwachten. De belangrijke punten voor jullie zullen bij ons snel bovenwater komen en hiermee kunnen wij dan ook een passend en persoonlijk advies geven.

Voor ons is het belangrijk dat jullie je gehoord voelen en enthousiast worden van het op maat gemaakte plan. Of het nu een “simpel” advies is van 1 kleurtje op de muur veranderen. Naar gehele ruimtes opnieuw indelen met vloer, raamdecoratie en verf. We helpen jullie net zo graag.

Het advies werken wij na het eerste gesprek uit. Dit kan gevisualiseerd worden in een 2d of 3d plan. op deze manier is het goed zichtbaar wat het verwachte eindresultaat kan worden. Met deze tekening bij de hand wordt de finish touch bij het vervolg gesprek uitgevoerd met jullie laatste persoonlijke wensen. 

Het plan is nu helemaal naar wens, en de woning wordt een passend en warm geheel. We voeren graag het plan voor jullie uit, zodat jullie geheel ontzorgt worden en niet druk hoeven te maken over de planning en uitvoering.

Willen jullie toch graag zelf het plan uitvoeren? Wij bereken net zo graag hoeveel materiaal er voor jullie nodig is. En maken dit klaar zodat jullie snel aan de slag kunnen gaan om jullie huis een warm thuis te maken.

Plan hieronder door op de button te klikken jullie persoonlijke Design Date.

Interieuradvies plannen

Afgeronde Realisaties 2023