Afspraak met interieur stylist maken

Afspraak formulier Stylist
We zijn er voor jou en je huis. Of je nu een kamer of je hele huis opnieuw wilt aankleden en inrichten, je materialen wilt kiezen of een vraag hebt, wij zijn er om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. Met eenvoudige stappen, zoals het in vullen van het afspraak formulier, creëren wij samen een nieuw Thuis. Deze is ingericht op jouw persoonlijke levensstijl, ruimte en design details.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Maak een afspraak met onze interieur stylisten in de winkel
Via het onderstaande afspraak formulier kun je gemakkelijk een aanvraag indienen voor een interieuradvies bij ons in de winkel.

Wil je advies aan huis? Vraag dan naar de mogelijkheden.

2. Interieuradvies in de winkel
Bij ons in de winkel maak je kennis met een van onze interieurstylisten. Tijdens dit inspirerende interieuradvies gaan wij opzoek naar de juiste kleuren & materialen voor jouw thuis. (tip: neem een aantal foto’s mee van je huidige interieur en de ruimte die je gaat restylen)

       
3. Realisatie
Wij hebben onze eigen vakmensen in huis om jouw woning te schilderen, vloeren te leggen en/of te stofferen.
Maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. De interieur styliste helpt je bij het aankopen van de juiste producten. Zo ben jij klaar om te starten.

4. Genieten van je nieuwe thuis
De verf is aangebracht, het behang geplakt, de vloeren zijn gelegd en de raamdecoratie en gordijnen hangen! En natuurlijk is alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten!

Hoog tijd om te genieten van jouw nieuwe THUIS.

Afspraak formulier

Afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ

Waar wil je advies over hebben?

Persoonlijke gegevens

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak formulier
VAN LOSENOORD STYLEGIDS