van LOSENOORD schilder - stylist - stoffeerder

Van Losenoord Schilder – Stylist – Stoffeerder is de interieur speciaalzaak met een uniek totaalconcept in kleur, interieurstyling, stoffering en advies uit Putten. Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dit doen wij met ons complete HOME MADE BY assortiment, dat met zorg is samengesteld voor een optimaal resultaat.

We zijn de specialist voor verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, horren, tapijt, karpetten, pvc vloeren, laminaat en vinyl vloeren.

Wij zijn de Sterdealer van Pure & Original Krijtverf en Pure & Original Kalkverf voor midden Nederland. En zijn dus ook 1 van de Pure & Original verkooppunten. Alle producten van Pure & Original staan bij ons op voorraad. Als familiebedrijf richten we ons al meer dan 70 jaar op service, kwaliteit en vakmanschap. Dat is onze passie en daarom helpen wij je graag. Met advies, met klusondersteuning of door de hele klus uit handen te nemen en je volledig te ontzorgen.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Putten nog mooier wonen.

Naast de zorg voor particulieren verzorgen wij ook de totaalinrichting voor bedrijven, kantoren en zorginstellingen. Omdat wij alle producten onder één dak hebben, kunnen we een compleet stylingadvies geven en het door onze vakmannen uit laten voeren. Een prettige werkomgeving is belangrijk voor zowel werkgever als werknemer!

VAN LOSENOORD, VAN ONTWERP TOT REALISATIE!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze website, behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.