HET ONTSTAAN VAN PURE & ORIGINAL VERF

Erwin Floor, inwoner uit België, maar van oorsprong Nederlands, mag zich met veel trots de oprichter van Pure & Original noemen. Erwin heeft 15 jaar geleden gezocht naar een geschikte verf soort voor zijn nieuwe woning. Het nieuwe huis is gebouwd in Kempische stijl, hierbij past het beste een landelijke verf wat bij de sfeer past van het huis. Hij heeft destijds in Nederland geen geschikte verfsoort kunnen vinden, maar zag in België wel zijn kans. Hier werd verf geproduceerd dat gebaseerd is op kalk. Erwin heeft deze verf gebruikt voor zijn eigen woning ondanks, dat de verf gebruikt werd voor het restaureren van historische panden.

Erwin Floor typeert de Pure & Original kalkverf en krijtverf soorten als zeer bijzonder. De verfsoorten zijn gebaseerd op kalk, wat zorgt voor een zeer decoratieve ouderwetse uitstraling. Daarnaast bestaan de verfsoorten uit gebruiksvriendelijke mineralen. De uitstekende dekking van de verfsoorten is tot slot na één verflaag al afdoende. U bespaart hierom een hoop tijd – tijdens het aanbrengen – en veel geld, aangezien de prijzen nu niet hoger zijn dan die van de traditionele verfsoorten.

De verf soorten van Pure & Original

Respect voor mens en natuur speelt een belangrijke rol bij de krijtverf en kalkverf. Natuurlijke pigmenten en grondstoffen, worden hierom gebruikt bij de productie van verf. Alle verfsoorten voldoen aan de strengste milieueisen. De nieuwste aanwinsten van Pure & Original, Marrakech Walls en Fresco kalkverf, bestaan zelfs voor 100% uit mineralen.

De kleurverzorging van alle Pure & Original producten

Niet alleen is de verfsoort en samenstelling erg belangrijk voor het creëren van de juiste uitstraling, ook de kleur speelt daarbij een belangrijke rol. De ontwerpers van de Pure & Original verfsoorten, hebben hier goed over nagedacht. Het verschil in kleur wordt verzorgd door het gebruik van natuurlijke pigmenten. Alle verven samen verzorgen een scala van in totaal 140 kleuren. Uiteraard is het lastig om aan de hand van deze grote hoeveelheid kleuren precies de juiste tint te kiezen. Pure & Original heeft een kleurenkaart uitgebracht waarop elke staal handgeschilders is. De kleurenkaart is te bestellen op Pure-and-Original.nl

Pure & Original verf online kopen, veilig en verantwoord

Aangezien de kwalitatief uitstekende verfsoorten van Pure & Original wellicht iets prijziger is dan de traditionele verfsoorten, is het belangrijk dat u verzekerd kunt zijn van een betrouwbare en goede levering van de Pure & Original producten. Pure-and-Original.nl is aangesloten bij het Q-shops keurmerk, hierom kunt u met vertrouwen uw bestelling plaatsen. Het keurmerk is privaatrechtelijk en kan alleen gedragen worden door bedrijven die voldoen aan de voorwaarden en de gedragscodes.

Wij als leverancier van hoogstaande Pure & Original producten, kunnen niet anders dan zorgen voor tevreden klanten. Wij raden u aan om met al uw vragen te bellen naar 0341 352515. Voor het ontvangen van een kleurenkaart en/of bij extra advies kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.