Binnen kijken bij; Familie Koetsier

Wij nemen je graag mee in de interieurs van onze klanten. Wij zijn dagelijks druk met het interieur. Of je nu gaat verbouwen of verhuizen, wij helpen je graag. Onze stylisten creëren samen met de klant mooie interieurplannen. Van interieuradvies tot complete inrichtingen. Onze schilders en stoffeerders zorgen er vervolgens voor dat de interieurplannen ook worden uitgevoerd. Dit keer gaan wij binnen kijken bij; Familie Koetsier.

Binnen kijken in Putten

In Putten is er een mooie nieuwbouwwijk opgeleverd, genaamd Rimpeler. In deze nieuwe wijk staat de woning van de familie Koetsier.

De familie Koetsier was opzoek naar een warm interieur. Samen met onze stylist hebben zij een interieurplan opgesteld waarin zij opzoek zijn gegaan naar een goede basis.

Zo hebben zij gekozen voor een mooie lichte pvc visgraat vloer. Voor de wanden is de kleur Belgian Wilderness gekozen. Om de Belgian Wilderness meer te laten leven hebben wij gekozen om die in de Marrakech Walls toe te passen. De overige wanden krijgen een lichte kleur gelijkwaardig aan de kleur Ashes, in een matte muurverf.

Marrakech Walls aanbrengen

De Marrakech Walls is een 100% natuurlijke verf met een stoere betonlook uitstraling. Door de manier van aanbrengen en de dikte van het product ontstaat er een prachtige, unieke uitstraling. Het eindresultaat creëert extra diepte en verschillende kleurnuances op de muur.

Voordat de Marrakech Walls wordt aangebracht, dien je eerst een Wallprim aan te brengen op de wand. Deze primer is al in de juiste kleur gemaakt en zorgt voor een goede, hechtende ondergrond. De Marrakech Walls zet je op met een blokkwast. Laat deze circa 10min aandrogen en bewerk de muur vervolgens met een spatel om het wolkige effect te creëren.

Onze schilders zijn zeer ervaren met het aanbrengen van de Pure & Original producten. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het aanbrengen in jouw woning.

Behang op de muur

Naast onze uitgebreide verf collectie van Pure & Original, hebben wij ook behang in ons assortiment. Zo kunnen wij de verf en het behang mooi met elkaar combineren.

Enige tijd geleden kwam de familie Koetsier opnieuw naar de winkel. Zij waren opzoek naar een mooi behang voor achter de eetbank. Onze styliste zocht dit prachtige behang van Arte voor ze uit. En onze schilder heeft het behang geplakt.

Wil je ook een uitstraling zoals familie Koetsier of ben je opzoek naar een complete inrichting voor het interieur? Dan ben je bij van Losenoord aan het juiste adres. Naast onze uitgebreide verf collectie, hebben wij ook vloeren, behang, raamdecoratie en horren in ons assortiment. En wij helpen je ook graag verder met het uitzoeken van de meubels, woonaccessoires en verlichting.

Tip! Houdt onze Instagram, Facebook of Pinterest in de gaten voor nog meer inspiratie.