Stoffencollectie in 24 Pure & Original verfkleuren

Samen met Belgische raamdecoratie fabrikant Inside Blinds heeft PURE & ORIGINAL x INSIDE BLINDS stoffencollectie samengesteld. Voor een zo mooi mogelijke combinatie met de verschillende verfsoorten zijn de stoffen en kleuren afgestemd op de Pure & Original kleurencollectie. De stoffencollectie is in onze showroom te zien, voelen en te bestellen. Wij kunnen je ook helpen met een advies en meer informatie over de collectie. 

Gordijnen inmeten en monteren;

Natuurlijk helpen wij je ook met het inmeten, we leveren de rails en monteren het geheel.

Welke kleuren van Pure & Original zijn er als stof?

Courtly Rose
Skin Powder
Old Romance
Warm GreyApple Blossom
White
Antique White
Aged Paper
Provincial Gold
North Sea Silt
DolphinArtisan Tan
Old Linen
Sea Foam
Silverplate
Moonstone
Belgian Wilderness
Black Hills
Tin Kettle
Pigeon Grey
Steel Blue
Slate Grey
Black Smoke

Verf en gordijnen combineren

De ideale match tussen raamdecoratie en verf, dat kan zomaar een lastige opgave zijn. Er zijn verschillende manieren om verf en raamdecoratie samen te combineren, dit verschilt per woonstijl en wat je zelf mooi vindt.

Zo kan je de raamdecoratie laten wegvallen in het geheel, zo ontstaat er een rustige basis. Als je deze stijl wilt toepassen zoek je naar een tint waarin verf en stof het meest op elkaar lijken. Ga bijvoorbeeld voor stof en verf in dezelfde kleur, of net een tintje lichter of donkerder.

Wil je graag iets meer contrast, maar dat het nog wel rustig blijft? Ga dan op zoek naar een mooie ton-sur-ton kleur. Bijvoorbeeld beige wanden met zacht vergrijsd roze vouwgordijnen. Zo krijgt de raamdecoratie voldoende body zonder te veel aandacht te trekken.

Wil je juist de aandacht vestigen op de raamdecoratie? Wil je bijvoorbeeld de hoogte van het raam of het plafond accentueren, de lengte van de ruimte, of een statement maken? Kies dan voor een contrasterende kleur! Bijvoorbeeld fris blauw, trendy

oker of chique donkerbruin.