blog P&O herfstwinter2015

Het is Oktober: de maand waarop de nieuwe woon-collecties gepresenteerd worden. Vol verwachting klopt ons hart, wat gaat het dit najaar worden?  

Op de VT Wonen en design beurs heb ik vorige week een aantal prachtige wooncollecties en trends gezien. Veel groen van kamerplanten tot groene kleuren in stoffen en verf. Goud in accessoires, lampen en stoffen én blauw, heel veel blauw! Blauw is één van de trendkleuren voor het nieuwe seizoen. Van Petrol tot babyblauw, gecombineerd in verschillende stoffen en materialen. In het huis van Wonen Landelijke Stijl werd de Pure & Original krijtverf gebruikt. Het resultaat was prachtig!

Deze week presenteerde Pure & Original de nieuwe kleurenselectie voor het komende seizoen.  

Geïnspireerd op de natuur en ontstaan uit natuurlijke pigmenten. We zijn trots om ze je te laten zien!

colors_autumn_winter_2015_Pure-original_4558

Herfst kleuren

Na een frisse en kleurrijke selectie dit voorjaar is er nu gekozen voor een aantal warme en diepe kleuren. De kleuren zijn geïnspireerd op de herfst-natuur en eindeloze blauwe luchten. Met een warme jas aan de natuur in, genietend van een winters, blauwe lucht.

Het kleurenpalet heeft 8 verschillende kleurtonen, van goud geel: Golden Majesty tot diep blauw in het Steel Blue. Ashes en Wet Sand zijn de lichte maar warme kleuren die het totale kleurenpalet luchtiger maken. De bruintinten zijn warm en vergrijsd als het herfstblad.

colors_autumn_winter_2015_Pure-original_4590b

Natuurlijk

De verven zijn gemaakt met respect voor mens en natuur. Door de natuurlijke pigmenten leven de kleuren mee met het moment van de dag. De zachte en poederachtige uitstraling doen de kleuren nog beter uit komen. 

Het kleurenpalet kan gebruikt worden in verschillende interieur-stijlen. Door de keuze van 8 verschillende kleuren, zijn ze op verschillende manieren te combineren. Blauw en wit apart maken een frisser palet en de bruintinten voegen naar wens nóg meer warmte toe in het herfst-interieur.

De kleuren  blogP&Oherfstwinter2015

Ashes ; Een lichte tint warm grijs als as en paddestoelen.

Golden Majesty ; Warm en sfeervol, geïnspireerd op het oker geel uit de jaren 70 en de warmte van de zon.

Tender Taupe ; Diep en intens: een vergrijsde bruin waar de fellere kleuren prachtig op uit komen.

Atria ; Gedempt blauw met een groene gloed, veel volheid waar een prettige rust van uit gaat.

Post Modern Mauve ; Vintage van deze tijd met een warme toon en natuurlijke sfeer.

Steel Blue ; Diep, staal blauw welke veel kracht aan het interieur geeft.

Wet Sand ; De kleur van zand zorgt voor een warme en verfijnde basis.

Aubergine ; Een warme en diepe tegenhanger, gebaseerd op de diepe kleuren in de natuur.