Pure & Original Kalkverf, unieke kalkverf met een uniek effect.

* GRATIS VERZENDEN  * ALTIJD EEN GOED ADVIES * SNELLE LEVERING  

Pure & Original Kalkverf

Kalkverf (Fresco) bestaat al duizenden jaren en wordt door Pure & Original op traditionele wijze gemaakt in 165 kleuren. PURE & ORIGINAL KALKVERF
De kalkverf van Pure & Original heeft een schitterend kleuren gamma.

De Kalkverf van Pure & Original is een 100% ecologisch geproduceerde natuurverf  samengesteld uit gebluste kalk en natuurlijke pigmenten.

De 100% natuurlijke minerale kalkverf van Pure & Original heeft een echte authentieke uitstraling en kan overal worden toegepast.
De ondergrond mineraal zijn, of zijn voorzien van een laag Pure & Original Wallprim (voorstrijkmiddel).

Hoe breng je Pure & Original Kalkverf aan?

Pure & Original Kalkverf
Kalkverf aanbrengen

Bekijk hier de instructie film  

Pure & Original Kalkverf kleurenkaart bestellen?

Pure & Original Kalkverf is een natuurproduct dat vele voordelen heeft. 

– het is 100% procent mineraal en dus milieuvriendelijk
– voorkomt het veelal vochtproblemen, is het zeer ademend en sluit het de muur niet af
– heeft het een unieke, bijzonder mooie uitstraling
– is het onbrandbaar
– is het schimmel- en moswerend
– zorgt het voor een aangename atmosfeer in de ruimte.

Wil je een kleuradvies of meer informatie over Pure & Original Kalkverf?
Bel ons op, 0341 352515 – Da Costastraat 33 Putten.

* GRATIS VERZENDEN  * ALTIJD EEN GOED ADVIES * SNELLE LEVERING  

Wat is het verschil tussen Kalkverf en krijtverf?

Krijtverf wordt vaak verward met Kalkverf. Kalkverf is ruwer, heeft kleurnuances en is niet egaal in kleur en uitstraling.
Kalkverf wordt aangebracht met een speciaal daarvoor bestemde kalkkwast.

Kalkverf op Spachtelputz of Structuurverf

Een reliëf, zoals spachtelputz, op de wand zitten? Vlak stucen is een mogelijkheid, of gewoon laten zitten!
Kalkverf kan prima worden aangebracht op een structuur wand zoals spachtelputz. Het reliëf geeft samen met de kalkverf een bijzonder effect aan de wand.

Er is geen andere werkwijze nodig als op een standaard wand. Mogelijk zal de structuurwand wel om wat meer verf vragen doordat je een 3D-object verft. Door de structuur is het lastig om in banen te schilderen. Daarom is de ‘criss-cross’ methode op een structuur wand beter toe te passen. Hierdoor zal een wolkerig-effect ontstaan.

Kleurnuances kunnen iets minder zijn dan op een vlakke wand. Doordat de lichte nuances mogelijk iets wegvallen, zullen de kleuren vol en warm tonen. De structuur heeft bijna een fluweelachtig effect aan de wand.

Pure & Original zelf aanbrengen;

Kalkverf aanbrengen is heel eenvoudig en het unieke streperige of wolkerige effect is bijzonder mooi. Om deze uitstraling te verkrijgen hoeft u geen speciale techniek toe te passen. Kalkverf is eigenlijk één van de meest eenvoudige verfsoorten om aan te brengen. De verf wordt altijd aangebracht met een kalkkwast. Een blokborstel met extra lange en stevige haren schildert eenvoudiger, makkelijker en sneller. Behandel de ondergrond vooraf met Pure & Original Wallprim (primer). Met 1 liter kalkverf kunt u ca. 10 – 12 m2 van één laag voorzien. Heeft u meer dan een blik nodig, meng dan de verf vooraf om kleurverschillen te voorkomen.
 
Een kleur van kalkverf kan iets anders tonen op de muur dan op een staal. Dit komt door de werking van de mineralen in de kalkverf, de ondergrond en zuiging van de muur.
 
Meer informatie over het aanbrengen van kalkverf, kijk dan eens op deze link; Fresco – kalkverf, meest gestelde vragen.

Onderhoud van de Pure & Original Kalkverf,

Door haar vele bijzondere eigenschappen en eenvoud in onderhoud is deze Kalkverf ideaal voor iedere ruimte. Zelfs in natte ruimtes, als een badkamer, is kalkverf zeer geschikt. Let er echter wel op dat het niet gebruikt kan worden bij een bad of in de douche, dit kan vlekken veroorzaken. Kalkverf van Pure & Original geeft niet af, maar is daarentegen niet afwasbaar, wel is de Kalkverf te beschermen met de matte vernis – Dead Flat Eco Sealer
Deze vernis is goed af te nemen en doet geen afbreuk aan het unieke uiterlijk van de Pure Original kalkverf.

Pure & Original Kalkverf kleuren.

De unieke Pure and Original kalkverf is verkrijgbaar in maar liefst 111 schitterende tinten. Bezoek onze winkel, hier hebben wij diverse grotere handgeschilderde kleurstalen staan met de Pure Original Kalkverf, ideaal om u kleur te kiezen.

TECHNISCHE INFORMATIE KALKVERF

Pure & Original Kalkverf kopen?

Pure & Original Kalkverf Schildersbedrijf 

Als u zelf niet wilt schilderen met de Kalkverf, is het ook mogelijk op de schilders van; van Losenoord Schildersbedrijf de klus uit te laten voeren.
Wij weten als geen ander, hoe je de Kalkverf van Pure and Original moet aanbrengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor u schilderklus.

 

Wij hebben de prachtige verf producten van Pure Original Krijtverf en Pure Original Kalkverf al verzonden naar; Voorthuizen, Barneveld, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Ede, Veenendaal, Kootwijkerbroek, Amersfoort, Ede, Kootwijk, Uddel, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Kampen, Zwolle, Nunspeet, Elspeet, Vierhouten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Wezep, Eerbeek, Lochem, Maastricht, Ulvenhout, Bilthoven, Zeist, Eindhoven, Roermond, Vlissingen, Schoonebeek, Chaam, Leeuwarden, Heerenveen, Epe, Arnhem, Dronten, Schalkhaar, Oostvoorne, Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, Gouda, Delft, Leiden, Rijnsburg, Ouderkerk ad IJssel, Appingedam, Waalwijk, Roosendaal, Heemskerk, Haarlem, Loenen aan de Vecht, Zevenbergen, Oldehove, Ochten, Tiel, Elst, Nijmegen, Uitgeest, Arnemuiden, Lelystad, Hilversum, Baarn, Soest, Bussum, Eemnes, Laren,  Naarden, Driebergen, Vessem, den Oever, Aalsmeer, Alkmaar, Hoorn, Bergen, Egmond, Beets, Haarlem, Heemstede, Den Haag, Lienden, Goes, Hellevoetsluis, Vught, Someren, Bergeijk, Soerendonk, Ettenleur, Arkel, Bodegraven, Oss, Krabbendijke, Middelburg, Tholen, Rhenen, Hattem, Beneden Leeuwen, Doesburg, Boekel, Zevenhuizen, Lemmer,Dinteloord, Apeldoorn, Assen, Enter, Urk, Rijssen, Almelo, Hengelo, Rijssen, Holten, Deventer, Haaksbergen, Gelderland, Utrecht, Zeeland, Friesland, Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland, Drenthe, Groningen, Limburg, Brabant, Overijssel, Zwitserland, België en Spanje.