Pure & Original kleuren herfst winter 2019

De bladeren kleuren en vallen van de bomen, we nemen afscheid van lange zomer avonden en verwelkomen de koudere dagen. Beetje bij beetje verplaatsen we ons van buiten naar binnen. Banken worden gesierd door warme dekens en zachte kussens, kleden verwarmen de vloer, we genieten van knusse avonden in de tuin rond het houtvuur, gekleed in hand gebreide truien en laarzen.

Kostbare momenten vertaald naar een serie van 7 nieuwe kleuren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pure & Original uitleg nieuwe kleuren herfst winter 2019

1. Caramel – Wanneer de bladeren beginnen te kleuren, dan weet je dat de herfst is aangebroken. Verzamel de bladeren en vier de start van het nieuwe seizoen.

2. Dry Terra – Het weer slaat om, en met het intreden van de herfstregen begint de aarde te kleuren: van licht oranje naar donker rood en bruin.

3. Marsala – Pak een deken, een kop thee en geniet van de warmte. Vol van passie en comfort.

4. Plum – Een energieke kleur om dWe koude dagen mee te verwarmen. Diep en intens.

5. Bohemian Vintage – Onweer, regen en eindeloze wolken. Het is koud buiten, maar binnen maken we het warm en gezellig. Geniet van de grijze dagen met lezen, een film of je favorite spel.

6. Ink Blue – Wanneer de nacht valt verander de lucht zachtjes richting een donker blauwe tint. Van blauw naar zwart, en waar verder heen?

7. Blue – De lucht is nog blauwer wanneer het vriest. Zuurstof voelt schoon en licht. Adem het in tot aan je tenen, alsof het je optilt. Vul jezelf met nieuwe energie. 

 

Pure & Original kleuren bestellen?

Dat kan! Heel eenvoudig via de website van Pure and Original van Losenoord verf 

Wil je de kleuren “live” zien? dat kan ook!  Loop eens binnen de prachtige winkel/showroom in Putten (Gelderland)