Het ontstaan van Pure & Original verf

Erwin Floor, inwoner uit België, maar van oorsprong Nederlands, mag zich met veel trots de oprichter van Pure & Original noemen. 15 jaar geleden was Erwin op zoek naar een geschikte verfsoort voor zijn nieuwe woning. Zijn nieuwe huis werd gebouwd in Kempische stijl, waar het beste een landelijke verfsoort bij zou passen die de sfeer van het huis uitstraalt. Hoewel hij dit in Nederland niet kon vinden, zag hij in België wel zijn kans. Hier werd verf geproduceerd dat gebaseerd was op kalk. Terwijl hier deze verf gebruikt werd voor het restaureren van een historisch pand, kon Erwin deze verf goed gebruiken voor zijn eigen woning.

Pure Original fabriek

Erwin Floor typeert de Pure & Original kalkverf en krijtverf soorten als zeer bijzonder. Ten eerste zijn deze op kalk gebaseerde verfsoorten zeer decoratief door de ouderwetse uitstraling. Daarnaast is door het gebruik van mineralen een erg gebruiksvriendelijke serie verfsoorten. Ten derde is ook de dekking van deze uitstekende verfsoorten al afdoende na het aanbrengen van één verflaag. Daardoor bespaart u een hoop tijd – tijdens het aanbrengen – en veel geld, aangezien de prijzen nu niet hoger zijn dan die van de traditionele verfsoorten.

* GRATIS VERZENDEN  * ALTIJD EEN GOED ADVIES * SNELLE LEVERING  

De verfsoorten van Pure & Original

Bij de kalkverf en krijtverf soorten speelt als belangrijkste item het respect voor mens en natuur een rol. Hierdoor worden alleen pigmenten, rechtstreeks uit de natuur en de allerbeste grondstoffen gebruikt voor de productie van verf. Alle verfsoorten voldoen aan de strengste milieueisen. De nieuwe aanwinsten van Pure & Original, Marrakech Walls en Fresco kalkverf, bestaan zelfs voor 100% uit mineralen.

De kleurverzorging van alle Pure & Original producten

Niet alleen is de verfsoort en samenstelling erg belangrijk voor het creëren van de juiste uitstraling, ook de kleur speelt daarbij een belangrijke rol. Zoals wellicht verwacht, hebben de ontwerpers van alle Pure & Original verfsoorten daar goed over nagedacht. Het verschil in kleur wordt verzorgd door het gebruik van natuurlijke pigmenten. Alle verven samen verzorgen een scala van in totaal 140 kleuren. Uiteraard is het lastig om aan de hand van deze grote hoeveelheid kleuren precies de juiste tint te kiezen. Speciaal daarom heeft Pure & Original ook een kleurenkaart uitgebracht, waarbij elke staal handgeschilderd is voor een zo echt mogelijke vergelijking. Ook deze kleurenkaart kunt u bestellen op Pure-and-Original.nl

* GRATIS VERZENDEN  * ALTIJD EEN GOED ADVIES * SNELLE LEVERING  

Pure & Original verf online kopen, veilig en verantwoord

Aangezien de kwalitatief uitstekende verfsoorten van Pure & Original wellicht iets prijziger zijn dan de traditionele verfsoorten, is het belangrijk dat u verzekerd kunt zijn van een betrouwbare en goede levering van de Pure & Original producten. Bij Pure-and-Original.nl kunt u met volledig vertrouwen uw bestelling plaatsen, aangezien deze organisatie is aangesloten bij het Q-shops keurmerk. Dit keurmerk is privaatrechtelijk en kan alleen gedragen worden door de bedrijven die voldoen aan de voorwaarden en de gedragscodes.

Als leverancier van hoogstaande Pure & Original producten, kunnen wij, Pure-and-Original.nl niet anders dan zorgen voor tevreden klanten. Hiervoor raden wij u aan om met alle vragen over het online kopen van Pure & Original verf te bellen naar 0341 352515. Voor het ontvangen van een kleurenkaart en/of bij extra advies kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.